Romantisch trouwen op het water...

Elkaar het ja-woord geven op één van de sfeervolle schepen van Rederij Stichtse Vecht die als officiële trouwlocatie mogen fungeren, het kan bijna niet romantischer!

U trouwt op een schitterende locatie op een van onze sfeervolle boten op of aan het water in de Gemeente Stichtse Vecht, waarbij een trouwambtenaar aan boord komt om het huwelijk feestelijk te voltrekken

Gevolgde door receptie en een spetterend huwelijksfeest aan boord van een van onze schepen, de River Cloud, Silver Cloud of Time Cloud, varend over de Vecht, Loosdrechtse of Vinkeveense plassen  maak uw huwelijk (receptie) tot een onvergetelijke belevenis !

Muziek, romantisch dansen in de salon, met een drankje en hapje, kortom een unieke sfeer !

Laat u voor meer details informeren inspireren door één van onze medewerkers. 

Trouwlocatie

De schepen van Rederij Stichtse Vecht kunnen als officiële trouwlocatie fungeren. De huwelijksvoltrekking kan op één van onze sfeervolle schepen binnen de gemeente Stichtse Vecht op een schitterende locatie op of aan het water plaatsvinden .

Een huwelijksvoltrekking is een openbare gelegenheid. Trouwen op een schip moet daar dan ook aan voldoen.
Het schip mag niet varen of bij een eiland liggen gedurende de officiële plechtigheid. Het schip zal gedurende de huwelijksvoltrekking dus aan een kade in de Gemeente Stichtse Vecht moeten liggen. Onze schepen kunnen bij diverse officiële trouwlocaties in de buurt, aan de Vecht of de Loosdrechtse Plassen aanmeren.
Voor een huwelijksvoltrekking aan boord van één van onze schepen vraagt de gemeente Stichtse Vecht een vergoeding voor de trouwambtenaar en gemeentelijke kosten.

huwelijk rondvaart-boot-001

Gemeente Stichtse Vecht

Uw huwelijksvoltrekking op één van onze schepen kan bij de Gemeente Stichtse Vecht maximaal één jaar van te voren worden aangevraagd.

Het schip kan wel langer van tevoren gereserveerd worden. Indien dit beschikbaar is, kunt u voor het reserveren van uw huwelijksvoltrekking contact opnemen met de Gemeente Stichtse Vecht.

Telefoon: 0346 254 000.

Meer informatie vind u eveneens op de website: www.stichtsevecht.nl

Gemeente Stichtse Vecht

Uw huwelijksvoltrekking op één van onze schepen kan bij de Gemeente Stichtse Vecht maximaal één jaar van te voren worden aangevraagd.
Het schip kan wel langer van tevoren gereserveerd worden. Indien dit beschikbaar is, kunt u voor het reserveren van uw huwelijksvoltrekking contact opnemen met de Gemeente Stichtse Vecht.  Telefoon: 0346 254 000.
Meer informatie vind u eveneens op de website: www.stichtsevecht.nl

Huwelijksreceptie

Na het officiële gedeelte, is het natuurlijk tijd voor feest! Het schip kan los van de kade en de huwelijksboot zet koers voor een mooie vaart over de Vecht.
Een trouwreceptie aan boord is uiteraard mogelijk. Laat de champagne knallen en snijdt de taart aan terwijl de prachtige omgeving van de Vecht aan u voorbij glijdt.
De diverse mogelijkheden ter invulling van uw receptie vindt u op onze catering / prijslijst

Huwelijksdiner op een schip

Wilt u uw festiviteiten verder voortzetten aan boord, dan behoort een huwelijksdiner in select gezelschap of een buffet met meer genodigden tot de mogelijkheden.
Wellicht een prachtige wijze om naar uw mogelijke ‘vervolg feestlocatie’ te gaan....!
Na het diner varen we, indien in de route in te plannen, naar uw feestlocatie, waar de genodigden voor het avondfeest u aan de kade kunnen opwachten !
Laat u voor meer details informeren door één van onze medewerkers of oriënteer u op onze website.

Huwelijksfeest op een schip

Een spetterend huwelijksfeest aan boord van een van onze schepen, varend over de Vecht en over de Loosdrechtse Plassen is een onvergetelijke belevenis ! Muziek, romantisch dansen in de salon, met een drankje en hapje aan de reling, kortom een unieke sfeer !

Laat u voor meer details informeren door één van onze medewerkers of oriënteer u op onze website.

ipad screen

Bekijk ons catering overzicht online!

Handig online bladeren door ons flipbook. Het scheelt enorm veel papier en is beter voor het milieu.

CateringHet boek is ook als PDF te downloaden en te bewaren op de computer, ipad, tablet of mobiel zodat u het nog eens rustig kunt doorbladeren op een later tijdstip.

Catering