rederij stichtse vecht

Romantisch trouwen op het water...

Ja, dat kan !
De schepen van rederij stichtse vecht kunnen als een officiële trouwlocatie fungeren, waardoor uw huwelijksvoltrekking in een schitterende omgeving ‘op het water’ kan plaatsvinden.

U trouwt zodoende in de Gemeente Stichtse Vecht op een van onze sfeervolle boten, waarbij een trouwambtenaar aan boord komt om het huwelijk feestelijk te voltrekken

rederij stichtse vecht

Hoe gaat dat in z’n werk ?

Een huwelijksvoltrekking is een openbare gelegenheid. Trouwen op een schip moet daar dan ook aan voldoen.
Het schip mag niet varen of bij een eiland liggen gedurende de officiële plechtigheid. Het schip zal gedurende de huwelijksvoltrekking dus aan een kade in de Gemeente Stichtse Vecht moeten liggen. Onze schepen kunnen bij diverse officiële trouwlocaties in de buurt, aan de Vecht of de Loosdrechtse Plassen aanmeren.
Voor een huwelijksvoltrekking aan boord van één van onze schepen vraagt de gemeente Stichtse Vecht een vergoeding voor de trouwambtenaar en gemeentelijke kosten.

Uw huwelijksvoltrekking op één van onze schepen kan bij de gemeente maximaal één jaar van te voren worden aangevraagd. Het schip kan wel langer van tevoren gereserveerd worden. Indien dit beschikbaar is, kunt u voor het reserveren van uw huwelijksvoltrekking contact opnemen met de gemeente Stichtse Vecht.
Telefoon: 0346 254 000.
Meer informatie vind u eveneens op de website: www.stichtsevecht.nl

Huwelijksreceptie aan boord

Na het officiële gedeelte, is het natuurlijk tijd voor feest! Het schip kan los van de kade en de huwelijksboot zet koers voor een mooie vaart over de Vecht.
Een trouwreceptie aan boord is uiteraard mogelijk. Laat de champagne knallen en snijdt de taart aan terwijl de prachtige omgeving van de Vecht aan u voorbij glijdt.
De diverse mogelijkheden ter invulling van uw receptie vindt u op onze catering / prijslijst

 

rederij stichtse vecht

Huwelijksdiner op een schip

Wilt u uw festiviteiten verder voortzetten aan boord, dan behoort een huwelijksdiner in select  gezelschap of een buffet met meer genodigden tot de mogelijkheden.
Wellicht een prachtige wijze om naar uw mogelijke ‘vervolg feestlocatie’ te gaan....!
Na het diner varen we, indien in de route in te plannen, naar uw feestlocatie, waar de genodigden voor het avondfeest u aan de kade kunnen opwachten !
Laat  u voor meer details informeren door één van onze medewerkers of oriënteer u op onze website.

Huwelijksfeest op een schip

Een spetterend huwelijksfeest aan boord van een van onze schepen, varend over de Vecht en over de Loosdrechtse Plassen is een onvergetelijke belevenis ! Muziek, romantisch dansen in de salon, met een drankje en hapje aan de reling, kortom een unieke sfeer !

Laat u voor meer details informeren door één van onze medewerkers of oriënteer u op onze website.


rederij stichtse vecht

rederij stichtse vecht draagt keurmerk NTBO

rederij stichtse vecht is onlangs positief beoordeeld door het NTBO en mag daarom het NTBO-keurmerk dragen.

Bij rederij stichtse vecht zijn daarom bruidsparen gegarandeerd van een Betrouwbare, Innovatieve en Professionele behandeling van de mooiste dag van hun leven.

Meer weten? Kijk dan op: www.ntbo.nl of www.keurmerktrouwen.nl.

Voor meer informatie bel tijdens fkantoor uren 0346 72 58 00 en een van onze medewerkers zal uw dan te woord staan.

Contact

rederij stichtse vecht
Diependaalsedijk 1b
3601GH Maarssen
Tel: 0346 72 58 00
Email: info@rederijstichtsevecht.nl
Website: www.rederijstichtsevecht.nl